Створення Цифрового освітнього центру (або DLC – Digital Learning Center).

Починаємо важливу співпрацю для нашої громади. Разом із міжнародним благодійним фондом savED за підтримки програми “U-LEAD з Європою” запускаємо в роботу створення Цифрового освітнього центру (або DLC – Digital Learning Center). Він буде знаходитись на базі Новогригорівська гімназія Вознесенської міської ради, але буде відкритим для всіх дітей громади безкоштовно.

Центри – це затишні, повністю відремонтовані освітні простори, обладнані сучасними зручними меблями, ноутбуками, планшетами, проєктором та іншою технікою, а також дидактичними матеріалами. Вони мають свою мінібібліотеку та набір настільних ігор для дозвілля. Тут діти можуть підключатись до дистанційного навчання, використовуючи техніку центру та просто проводити час разом із однолітками, щоб соціалізуватись і відчувати підтримку.

Довідка:

savED — міжнародний благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни, розв’язаної росією проти України. Фонд заснували влітку 2022 року міністерка освіти і науки України (2019-2020) Анна Новосад спільно з освітньою фундацією GoGlobal. savED збирає та аналізує потреби шкіл, проводить оцінку ушкоджень освітньої інфраструктури у регіонах, що постраждали від війни, відновлює пошкоджені школи та шкільні приміщення, облаштовує укриття, створює Цифрові освітні центри, а також реалізує програму для молоді UActive та розробляє освітні концепції та стратегії для шкіл.

Кiлькiсть переглядiв: 49

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Сайт Новогригорівської гімназії Вознесенської міської ради

в. Садова, 37а
56522 Миколаївська область, Вознесенський район, с. Новогригорівка
Україна

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея